Η «Ημέρα της Αστυνομίας» γίνεται φέτος «Εβδομάδα της Αστυνομίας»

Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, η Αστυνομία υποδέχεται το κοινό στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που βρίσκεται πλησίον του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Το κοινό που θα επισκέπτεται το χώρο της εκδήλωσης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει επιδείξεις από τους Αστυνομικούς Σκύλους και τους Πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας, καθώς και να δει από κοντά το ελικόπτερο της Αστυνομίας. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν εκθεσιακά περίπτερα διαφόρων Τμημάτων και Υπηρεσιών της Αστυνομίας, στελεχωμένα από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία θα παρέχουν συμβουλές και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα που εκτελούν, ενώ παράλληλα θα διατίθεται διαφωτιστικό/ενημερωτικό υλικό.

Παρόν στην εκδήλωση θα βρίσκονται και μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το κοινό θα έχει την ευχέρεια να προβεί σε ερωτήσεις και να ενημερωθεί για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης.  

Η είσοδος θα είναι ανοικτή για όλους την Κυριακή 06 Νοεμβρίου από τις 10:30 π.μ. μέχρι και τις 4:00 μ.μ.. Τις υπόλοιπες μέρες ο χώρος θα είναι ανοικτός μόνο για σχολεία.


© Copyright 2024, Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, All Rights Reserved
Design & Development by Digital Forensic Lab | Hosting by Network Solutions LTD