Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία - Συνελήφθη 26χρονος

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που έφθασε στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Europol. Σύμφωνα με την πληροφορία, συγκεκριμένος λογαριασμός σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο εικόνας με υλικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων. Από τις εξετάσεις που διεξήγαγαν τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 26χρονου. 


Το πρωί σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 26χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα σταλούν για δικανικές εξετάσεις. Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε και δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.