Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2020

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Cyta και η Epic σας προσκαλούν στις 11 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 08:00 - 12:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, σε Ημερίδα που θα διεξαχθεί με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου.

Το σύνθημα της καμπάνιας Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας εργαστούμε όλοι … «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» - Together for a better internet (https://www.saferinternetday.org) αποτελεί μία πρόσκληση σε όλους/όλες, ώστε να συμμετάσχουν αποφασιστικά και να διαδραματίσουν τον δικό τους καθοριστικό ρόλο, αναφορικά με τη διαμόρφωση ενός καλύτερου και ασφαλέστερου Διαδικτύου.

H ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Έργου: Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου - CYberSafety και της Εθνικής Στρατηγικής για ένα καλύτερο Διαδίκτυο για τα παιδιά της Κύπρου. Τα θέματα που θα συζητηθούν, επικεντρώνονται στις δυνατότητες και τις προκλήσεις του Διαδικτύου, και πώς ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και καλύτερο Διαδικτύου. Παράλληλα, οι μαθητές/μαθήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δράσεις και τα έργα τους αναφορικά με την ασφαλή και δημιουργική αξιοποίηση του Διαδικτύου, μέσα από έκθεση αφίσας.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της Ημερίδας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://internetsafety.pi.ac.cy/SID2020.

Παρακαλούμε απαντήστε μέχρι την Παρασκευή, 07/02/2020, ώρα 12:00, στο τηλέφωνο 22661516 ή στο email rsvp@msps.net

Μπορείτε, παράλληλα, να επισκέπτεστε, τα προφίλ του οργανισμού στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter, καθώς, επίσης, και την επίσημη ιστοσελίδα για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.