Ευχόμαστε οι φετινές γιορτές να είναι ξεχωριστές για όλους μας,γεμάτες υγεία, χαρά και ευτυχία

Διανύουμε ήδη την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων, και άτομα και επιχειρήσεις στρέφονται και προετοιμάζονται για ένα χαλαρωτικό τέλος για το 2022.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο, μια άλλη ομάδα ανθρώπων, αρχίζει να αυξάνει το ρυθμό, ανυπομονεί να “εργαστεί” καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται για την αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων που έρχονται μαζί με τα Χριστούγεννα, καθώς και για την χαλαρή ασφάλεια των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ουσιαστικά, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια «γιορτή για διαδικτυακούς απατεώνες», σύμφωνα με ειδικούς ασφαλείας.

Κάθε χρόνο, οι γιορτές των Χριστουγέννων καταδεικνύουν μια σαφή αύξηση της εγκληματικής δραστηριότητας στον κυβερνοχώρο. Ενώ η ανάγκη για ασφάλεια γίνεται ιδιαίτερα πραγματική και σημαντική για πολλούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η αλήθεια είναι ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι διαχρονικά επιβεβλημένη.

Εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία αυτή των γιορτών, η Διεύθυνση και το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θέλει να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, μια ασφαλή κοινωνία. Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και ένα Ασφαλές 2023.